Видео: Novini.bgС вота на недоверие, БСП целят всяване на страх и

...
Видео: Novini.bgС вота на недоверие, БСП целят всяване на страх и
Коментари Харесай

Ивелина Василева: ГЕРБ е отговорна партия и ще се запознае с мотивите на БСП

Видео:  Novini.bg

С вота на съмнение, Българска социалистическа партия целят всяване на боязън и суматоха измежду популацията. Цели се основаване на политическа неустойчивост. Смятаме, че този избор няма да докара по никакъв метод до възстановяване на обстановката.

Това сподели депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в Народното събрание във връзка импортирания избор на съмнение от страна на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Най-важното е, при рухване на държавното управление, с кого биха създали болшинство. Хората още не са не запомнили модела на тяхното ръководство “, разясни той.

„ Виждали сме алтернативата, която предлага Българска социалистическа партия. Ние сме виновна партия и ще се срещнем с претекстовете на Българска социалистическа партия. Готови сме за разговор “, бяха думите на някогашният министър на околната среда и водите и народен представител от ГЕРБ Ивелина Василева.

„ Кметът на Перник сподели, че може да се реализира разговор в сложната обстановка и да се търсят решения “, стана ясно от думите ѝ.

„ За нас е значимо да се обезпечи чиста и добра околна среда за жителите. Ако има отговорни, всеки би трябвало да носи отговорност “, увери тя.

„ Трябва да има държавническо държание в този миг. Българска социалистическа партия целят основаването на рецесии и нагнетяване на напрежение. Те не търсят способи за справяне с казуса. Тази рецесия изисква мобилизацията на всички “, сподели още Василева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР